Maak kennis met de “Customer First” werkwijze van Francis Real Estate en ervaar de luxe van echte service.

Wij geloven dat de beste reclame voor ons bedrijf wordt gemaakt door relaties die tevreden zijn, en onze dienstverlening als deskundig en betrouwbaar hebben ervaren. U mag van ons verwachten dat we er letterlijk alles aan doen om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Zowel voor, tijdens als na de verhuurtransactie kunt u op ons rekenen.

pic fe 7Francis Real Estate is opgericht door Francis Etsiwah. Francis heeft een passie voor Real Estate en voor mensen, en wordt door veel huiseigenaren beoordeeld als deskundig, meedenkend en betrouwbaar.

De favoriete uitspraak van Francis is: Het werk is niet af als een woning verhuurd is. Het is pas af als de klant tevreden is.

Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend kennis te maken met Francis Real Estate. We komen graag bij u langs in uw woning waar we al uw vragen omtrent de verhuur of verkoop van uw vastgoed kunnen beantwoorden.

marylawsonFrancis Real Estate

Mary Lawson
Office manager


E-mail:
mary@francisrealestate.nl
Mobiel: 06-15105658

Kan ik u ergens mee van dienst zijn?

Ik ben uw eerste aanspreekpunt bij verhuur of verkoop van uw woning, of het plaatsen van medewerkers van uw onderneming.

Ik sta u graag te woord tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Stuur me een bericht